Prezentările lectorilor din cadrul Congresului Național de Nefrologie din perioada 7-9 octombrie 2021 vor fi înregistrate integral și difuzate pe www.congresnefrologie.ro/, context în care vom colecta și prelucra imaginea/vocea participanților prezenți. În cadrul evenimentului sau ulterior acestuia, putem colecta de la participanții prezenți opiniile acestora cu privire la evenimentul organizat de Societatea Română de Nefrologie și partenerii de eveniment al acesteia (prin formulare de feedback/corespondență electronică). De asemenea, datele dvs. (imagine/voce) pot fi făcute publice, atunci când utilizăm înregistrările evenimentelor pentru promovarea lor în mediul on-line.

Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa Societății Române de Nefrologie și partenerii acesteia. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale Societății Române de Nefrologie si ale partenerilor Societății Române de Nefrologie. Prin citirea acestei informări și participarea dvs. la eveniment vă exprimați acordul ca Societatea Română de Nefrologie să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentări, video-uri și pe canalele sale de social media.

Prin bifarea acestui document vă exprimați acordul privind autorizarea Societății Române de Nefrologie de a difuza pe pagina web www.congresnefrologie.ro înregistrarea audio-video a acestor sesiuni, timp de o lună de la sfârșitul evenimentlui, precum și celelalte activități menționate mai sus în prezenta.

SUNT DE ACORD PRIN BIFAREA PREZENTEI CĂ TOATE PREZENTĂRILE MELE DIN CADRUL CONGRESULUI NAȚIONAL DE NEFROLOGIE AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE NEFROLOGIE DIN PERIOADA 7-9 OCTOMBRIE 2021 SĂ FIE ÎNREGISTRATE ȘI DIFUZATE PE WWW.CONGRESCARDIOLOGIE.RO ÎN MODALITĂȚILE ȘI CONDIȚIILE PREVĂZUTE ÎN PREZENTA.